Παπαθεοδώρου: «Στόχος μας οι νίκες σε όλα τα ματς κόντρα στα προβλήματα»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων για το Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο aekbc.gr ενόψει των εκτός έδρας αναμετρήσεων με Στρασμπούργκ (23/3, 21:30) και Νίζνι (25/3, 18:00) για τη φάση των «16» του BCL και μεταξύ άλλων τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι οι νίκες κόντρα στις πολλές απουσίες παιχτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Τα δύο απ’ αυτά είναι για το Basketball Champions League, σε διάστημα δύο ημερών. Αυτά τα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία, καθώς βρισκόμαστε στη μέση του Top-16, και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία μας και ο στόχος που έχουμε θέσει, να προκριθούμε στο Final-8. Eίναι σίγουρο, ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, στόχος μας είναι σε όλα τα ματς, βέβαια οι νίκες, οι οποίες θα μας δώσουν έξτρα ώθηση για τη συνέχεια».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -