Αρχική / AEKPASSION / Παπαθεοδώρου: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Παπαθεοδώρου: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

  Όλα όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ο κόουτς Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό. Αν εξαιρέσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, είχαμε καλή λειτουργία. Στο τέλος είχαμε κάποια άστοχα ελεύθερα σουτ. Λεπτομέρειες. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και δείξαμε την ποιότητά μας ως ομάδα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Οι έδρες δεν υπάρχουν πλέον, ούτε ο κόσμος. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και αυτό μας στεναχωρεί».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Αντιπρόταση του ΕΣΑΚΕ για Κυριακή, αρνητική η απάντηση της «Βασίλισσας»

Σε μία αντιπρόταση που δεν… στέκει, απάντησε αρνητικά η ομάδα της «Ένωσης». Όπως διαβάσατε πριν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com