Παππούς για 4η φορά ο Ντράγκαν Σάκοτα!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος έγινε για τέταρτη φορά παππούς.

Το δεύτερο παιδί του έφερε στον κόσμο ο γιός του Ντράγκαν Σάκοτα με τον προπονητή της «Βασίλισσας» να γίνεται για 4η φορά παππούς.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στον Σέρβο τεχνικό αλλά και στον γιό του, Ντούσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

- Advertisement -

«Σύσσωμη η οικογένεια της «Βασίλισσας» αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον προπονητή της, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έγινε παππούς για 4η φορά!

Ο γιος του, ο τροπαιοφόρος πρώην αρχηγός της Ομάδας μας, Ντούσαν έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του Ράντα, έφερε στον κόσμο (ξανά) έναν πανέμορφο και υγιέστατο γιο, ενώ για την ιστορία άλλα δύο αγόρια έχει και ο Κόουτς Μίλος.

Ντούσαν-Ράντα, να σας ζήσει το νεογέννητο «σαν τα ψηλά βουνά». Να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο.

Και αν θέλει ο Θεός, Κόουτς Šale, άντε και στο… πέμπτο εγγόνι, για να συμπληρωθεί μια… πεντάδα μπάσκετ!

Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη χαρά σας!

Άξιοι…».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -