Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία πως η ΑΕΚ, έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 19χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Γκρέμιο Β΄.
Συγκεκριμένα η Futebol Latino αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ είναι η Τρίτη ομάδα, που έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του 19χρονου Λέο Τσου της Γκρέμιο Β΄ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Futebol Latino» εκτός από την ΑΕΚ η Γκρέμιο έχει δεχθεί την ίδια πρόταση και δύο ομάδες ακόμα την Κρουζέιρο και την Αλβινέγκρο ντε Πορανγαμπούκου. Ωστόσο, σημειώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Σεάρα, η οποία έχει και το προβάδισμα απόκτησής του. Ο Τσου είναι 19ετών, εξτρέμ, γρήγορος και μπορεί να παίξει τόσο σαν αριστερό όσο και δεξί εξτρέμ.
Δείτε τα Βίντεο:
