Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ

Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ

 Ποια είναι τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει ακόμα τις μεταγραφικές υποθέσεις της. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αρκετές περιπτώσεις στόπερ χωρίς να είναι σίγουρο πως η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Στην Ένωση υπάρχουν ακόμη σκέψεις αν θα προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ ή θα πορευτεί μέχρι τον Ιανουάριο με τους υπάρχοντες, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Σβάρνα και Λάτσι. Αν η ΑΕΚ προκριθεί στους επί της Σεντ Γκάλεν στα Play – Off οι πιθανότητες ενίσχυσης θα αυξηθούν, ενώ αν η ΑΕΚ μπει στους ομίλους η μεταγραφή λογικά θα γίνει.

Ο Ίλια Ίβιτς στην ατζέντα του έχει αρκετές λύσεις με κεντρικούς αμυντικούς και όταν πάρει το… πράσινο φως θα προχωρήσει στην απόκτηση του.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Πιθανή η ακύρωση της επιστροφής κόσμου στα γήπεδα!

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στην υπόθεση επιστροφής οπαδών στις κερκίδες – Πιθανή η αναστολή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com