Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παραμένει στη «λίστα» της ΑΕΚ ο Νάνι

Παραμένει στη «λίστα» της ΑΕΚ ο Νάνι

 Η περίπτωση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, παρά τις δυσκολίες απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η σημερινή «Ώρα των Σπορ», η περίπτωση του Μάτιας Νάνι  παραμένει θολή, καθώς εμπλέκονται πολλοί μάνατζερ, και η Λανούς που αξιώνει τροφεία, αλλά και η Ρόμα με την οποία υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι όροι αποδέσμευσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς πιστεύουν πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, έστω κι αν δεν θα είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του στόπερ τη νέα σεζόν, καθώς προτιμούν έναν πιο έμπειρο αμυντικό.

Και ο ίδιος ο Νάνι φέρεται να είναι «ψημένος» με το πρότζεκτ της ΑΕΚ, αλλά και την προοπτική να συνεργαστεί με ένα γνωστό όνομα στο ιταλικό ποδόσφαιρο όπως ο Μάσιμο Καρέρα.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το… κοίταξε για Εσποσίτο η ΑΕΚ, ωστόσο δεν προχώρησε (vids)

Αναλυτικά όσα γράφουν οι Πολωνοί για τον Ισπανό επιθετικό. Η ΑΕΚ, ως γνωστόν, βρίσκεται σε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com