Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παραμένει στην κεντρική διαχείριση η ΑΕΚ, τι ισχύει με το εξώδικο τη Cosmote TV

Παραμένει στην κεντρική διαχείριση η ΑΕΚ, τι ισχύει με το εξώδικο τη Cosmote TV

Πριν λίγες ώρες βγήκε στην επιφάνεια ένα θέμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΑΕΚ έλαβε ένα εξώδικο από την Cosmote TV με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2020-21, το θέμα υπό άλλες συνθήκες θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά

Το εξώδικο απέστειλε το συνδρομητικό κανάλι στην Ένωση δεν σχετίζεται με τα δικαιώματα της φετινής σεζόν, στο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά αφορά την αποζημίωση που αξιώνει η Cosmote TV από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η αποζημίωση φτάνει στο 30% του συμβολαίου που ήταν σε ισχύ μέχρι πρότινος, που η ΑΕΚ βρισκόταν υπό την σκέπη της Cosmote TV και οι εντός έδρας αγώνες της μεταδίδονταν από αυτήν.

Έτσι, το θέμα της κεντρικής διαχείρισης του πρωταθλήματος δεν επηρεάζεται και η ΑΕΚ παραμένει πιστή. Επίσης  να αναφέρουμε πως η Ένωση και ήταν μία από τις ομάδες που «έτρεξε» από την πρώτη στιγμή το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να πρωτοστατεί στις συζητήσεις με την κρατική τηλεόραση.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Πινγκ Πονγκ: Πρώτη νίκη στην Α1 για τις γυναίκες της ΑΕΚ!

Η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ένωσης σημείωσε την πρώτη της νίκη στην κορυφαία κατηγορία! …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com