Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της ΕΠΟ για τη φάση που εν πολλοίς έκρινε το χθεσινό ματς ανάμεσα στην «Ένωση» και τους Θεσσαλονικείς.
Στο χθεσινό ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, στο 52ο λεπτό, συνέβη μια φάση που ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες κυρίως εκ μέρους των φιλοξενουμένων, ανάμεσα στον Γιώργο Αθανασιάδη και τον Φαμπιάνο, με τον πρώτο να κατηγορείται για επικίνδυνο παίξιμο και ότι έπρεπε να αποβληθεί. Ήταν τόσο μεγάλη η κινητοποίηση προς διαμαρτυρία, σε σημείο που χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς διευκρίνιση των όσων έγιναν.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην παρέμβασή του:
«.Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα.
Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου.
1. Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο.
2. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα.
3. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.»

