Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ / Παρόν στο Ευρωπαϊκό ραντεβού με την ιστορία

Παρόν στο Ευρωπαϊκό ραντεβού με την ιστορία

Ο Βαλάντης Αλεξούδης γράφει για την παρουσία του κόσμου στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τρίτης και ρισκάρει ότι θα είναι αντάξια της ιστορίας του συλλόγου, ακόμα και αν έχουμε μείνει λίγοι και…καλοί στην πρωτεύουσα. 

Διανύουμε τον καλύτερο μήνα του καλοκαιριού. Οι άδειες έχουν αρχίσει να δίνονται και τα λιμάνια-αεροδρόμια-ΚΤΕΛ έχουν αρχίσει να γεμίζουν. Ποιος ονειρεύεται έναν Αύγουστο στην Αθήνα; Η απάντηση είναι απλή…ελάχιστοι. Για να παραμείνεις στα τσιμέντα και στο καυσαέριο τέτοια εποχή πρέπει να συντρέχει κάποιος λόγος. Ο λαός της ΑΕΚ λοιπόν έχει το δικό του λόγο, εδώ και μέρες, ώστε να θυσιάσει ένα μέρος των διακοπών του και να βρεθεί στο Μαρούσι την Τρίτη το βράδυ.

Ο λόγος αυτός είναι ένα ραντεβού. Μια συνάντηση που απαιτεί «κουστούμι» Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και στο βάθος του μυαλού να υπάρχει ένα «μαγικό» σεντόνι. Η ΑΕΚ φοράει τα καλά της και υποδέχεται τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ και αν μετά απο 90΄ το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό, τότε θα έχει περάσει με επιτυχία το ένα από τα δύο εμπόδια πριν τη μεγάλη επιστροφή στο Uefa Champions League. Οι οπαδοί της Ένωσης το ξέρουν καλά αυτό και φαίνεται στη, μέχρι στιγμής, διάθεση των εισιτηρίων.

Τα δύσκολα πέρασαν και χάθηκαν σαν ένα κακό όνειρο-μια κακή ανάμνηση. Πλέον τη θέση τους έχουν πάρει οι επιτυχίες, εγχώριες και μη. Τη σεζόν που μας πέρασε, εκτός της κατάκτησης του πρωταθλήματος, οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν μέχρι τους 32 του Europa League, όπου αποκλείστηκαν με 2 ισοπαλίες. Ο πήχης φέτος έχει ανέβει και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παλεύει για την είσοδο στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση και έχει όλα τα φόντα να το πετύχει.

Όλα τα παραπάνω θεωρώ πως είναι ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να γεμίσει τόσο πολύ το Ολυμπιακό Στάδιο, ώστε η πρόκριση να έρθει από νωρίς. Γνωρίζουμε όλοι πως αυτοί οι παίκτες, με την αναμενόμενη βοήθεια από την κερκίδα, μπορούν να πετύχουν όμορφα πράγματα. Το ραντεβού λοιπόν έχει δοθεί στις Κιτρινόμαυρες κερκίδες στο Μαρούσι, και θα είναι αξέχαστο. Φεύγοντας από το σπίτι ελέγχουμε αν έχουμε πάρει : κασκόλ, φωνή και καλή διάθεση. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην παρέα-οικογένεια που δημιουργείται εδώ και καιρό στα Σπάτα.

 

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Η επιβεβαίωση του ταλέντου και το αναγκαίο «δέσιμο»

Ο Βαλάντης Αλεξούδης αρθρογραφεί για το ταλέντο που υπάρχει στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων αλλά και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com