Παρουσία εισαγγελέα στον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κερκίδες, καθώς ανακοινώθηκε στην πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, πως θα βρίσκεται εισαγγελέας στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους στις κερκίδες.

Αυτό διότι όπως έγινε γνωστό από την πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ότι θα υπάρχει παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο. Στην ΑΕΚ τονίζουν με κάθε τρόπο πως οι φίλοι της ομάδας είναι αναγκαίο να επιδείξουν άψογη συμπεριφορά, καθώς δεν επιθυμούν να μπλέξουν σε ανάλογη περίπτωση με την οποία έμπλεξε ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική στο Φάληρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση η γηπεδούχος ομάδα έχασε τον αγώνα με 0-3 σκορ, τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού και τιμωρία έδρας για δύο αγωνιστικές.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -