Η Ένωση απόψε αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα.
Η ΑΕΚ σήμερα το βράδυ δίνει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Τρικάλων (αφού στην Super League υπάρχει διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων).
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες οι οποίοι έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (έως και καθόλου) μέχρι τώρα. Η προσοχή, όπως είναι λογικό, θα στραφεί στον Τσιγκρίνσκι (που επέστρεψε από τραυματισμό στα τέλη του Ιούλη), στον Γιαννιώτα (που θα κάνει έστω και ανεπίσημα το ντεμπούτο του), αλλά και στους Μοράν, Σβάρνα και Γκάλο (ο πρώτος πλέον υπολογίζεται κανονικά, ο δεύτερος θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» και ο τρίτος που επίσης γύρισε έπειτα από τραυματισμό). Σίγουρα ο Εβρίτης τεχνικός θα κάνει διάφορες δοκιμές, όσον αφορά τις θέσεις παικτών, αλλά και το σύστημα.
Φυσικά, οι φίλοι της Ένωσης θα κάνουν και πάλι… Φιλαδέλφεια τα Τρίκαλα, αφού ως γνωστόν το «κιτρινόμαυρο» στοιχείο είναι πολύ έντονο στην πόλη της Θεσσαλίας. Πρόκειται λοιπόν και απόψε, να στηθεί μια… Ενωσίτικη γιορτή.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.
Να θυμίσουμε, ότι η αποστολή είναι η εξής:
Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Άλεφ, Μοράν, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιαννιώτας, Γιακουμάκης, Πόνσε.
Στην Αθήνα μένουν Αλμπάνης και Μπογιέ, ενώ εκτός είναι και οι διεθνείς Μπακασέτας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπάρκας, Οικονόμου, Λιβάια, Χουλτ και ο νεαρός Μπότος.

