Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πατέρας φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ, τίμησε με τους γιους του τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (ΦΩΤΟ)

Πατέρας φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ, τίμησε με τους γιους του τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (ΦΩΤΟ)

 Η τραγωδία της Θύρας 7 που έλαβε χώρα σαν σήμερα στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 ενώνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αντιπαλότητα αυτές τις στιγμές απομακρύνεται και όλες οι ομάδες μαζί θρηνούν τις 21 ψυχές που έφυγαν εκείνη τη μαύρη μέρα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Καραϊσκάκη διεξήχθη το ετήσιο μνημόσυνο για τη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη των 21 θυμάτων.

Ένας πατέρας φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ, μαζί με τα δυο του παιδιά με μπουφάν του Ολυμπιακού χέρι-χέρι άφησαν λουλούδια και τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων σε μια πολύ συγκινητική στιγμή που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει…

  Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η επιστροφή του δολοφόνου Λάνγκφορντ στην Αθήνα (Vid)

 Επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στη Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ετοιμάζει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com