Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Πατέρας Τιμόθεος για “Αγιά Σοφιά”: «Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια» (VIDEO)

Πατέρας Τιμόθεος για “Αγιά Σοφιά”: «Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια» (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Αγιασμού – Γεμάτος συγκίνηση ο πατέρας Τιμόθεος παρέδωσε πέτρα από την “Αγιά Σοφιά” της Κωνσταντινούπολης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω των social media της, ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Αγιασμού. «Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια», είπε ο Πατέρας Τιμόθεος ολοκληρώνοντας την τελετή του Αγιασμού για την πρώτη πλάκα του κτιρίου των μουσείων του γηπέδου μας!

Παράλληλα, εμφανώς συγκινημένος παρέδωσε στο Νίκο Στράτο που είναι γενικός διευθυντής της εταιρείας ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ1924 μία πέτρα από την “Αγιά Σοφιά” για να μπει στο κτίριο του Μουσείου του γηπέδου.

«Είμαι συγκινημένος και αυτό που όλοι περιμένουμε πλέον είναι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Σας μεταφέρω την αγάπη και τη φροντίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, Γαβριήλ . Αυτός ο τόπος είναι ιερός, είναι ένα κέντρο μνήμης, ιστορίας και Πολιτισμού και είναι άρρηκτα δεμένος με την πόλη μας. Η ΑΕΚ, τα όσα πρεσβεύει και η Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα πράγμα, είμαστε η ίδια οικογένεια. Και πρέπει να είμαστε συνεχώς μια αγκαλιά. Και όπως ανέφερε η ΑΕΚ στη χθεσινή της ανάρτηση για την άλωση της Πόλεως… η ιστορία μας δεν έχει τέλος, μόνο αρχή», τα λόγια του Πατέρα Τιμόθεου.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Από τη νέα σεζόν μπαίνει ο Γαλανόπουλος

 Ο Έλληνας διεθνής χαφ της ΑΕΚ, δεν θα αγωνιστεί φέτος καθώς δεν πήγε καλά η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com