Παίκτης του Αστέρα Aktor και επίσημα ο Χρυσόπουλος

Η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του νεαρού κεντρικού αμυντικού από την ΑΕΚ.

Παίκτης του Αστέρα Aktor και με τη… βούλα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, καθώς οι Αρκάδες με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν την απόκτηση του νεαρού στοπερ με μεταγραφή από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ομάδα της ΑΕΚ.

- Advertisement -

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 2003 στην Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2029. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ21, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Άρη και έχει αγωνιστεί και σε δύο πρωταθλήματα εκτός Ελλάδας, στην Κύπρο με την Ανόρθωση και στην Ιταλία με την Mantova.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -