Ο Τζέιμς Πενράις αγωνίστηκε απόψε στην νίκη της ΑΕΚ με 1-0 εναντίον της Λάρισας στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής που έλαβε χώρα στην «Αγιά Σοφιά-Allwyn Arena».
Ο Σκωτσέζος μπακ στις δηλώσεις στην Cosmote TV, επισήμανε πως το σημαντικό για την ομάδα ήταν οι τρείς βαθμοί απόψε και υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως τα παιχνίδια με την Τσέλιε έχουν τεράστια σημασία και οι παίκτες ανυπομονούν για αυτά.
Οι δηλώσεις του Τζέιμς Πενράις:
Τι κρατά από το παιχνίδι;
«Οι τρεις πόντοι είναι το πιο σημαντικό. Αυτό κρατάμε. Συνεχίζουμε, συνεχίζουμε, συνεχίζουμε».
Τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα η ΑΕΚ;
«Θα μπορούσαμε να μιλάμε όλη την ημέρα για τα θετικά και αρνητικά αυτά του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ηταν μία δύσκολη αναμέτρηση. Κάναμε και κάποια λάθη. Υπήρχαν σημεία που θα μπορούσαμε να είχαμε αποδώσει καλύτερα. Στρέφουμε το ματς στο επόμενο παιχνίδι».
Για το πώς περιμένουν τα ματς με την Τσέλιε;
«Είναι μια αναμέτρηση που περιμένουμε πώς και πώς. Είναι ένα ματς τεράστιας σημασία. Προσμένουμε αυτά τα δυο ματς με την Τσέλιε».

