Αρχική / AEKPASSION / Πέρα από τον Λεκουέ «κοιτάζει» για δεξί μπακ από Γαλλία και Ιταλία

Πέρα από τον Λεκουέ «κοιτάζει» για δεξί μπακ από Γαλλία και Ιταλία

 Θεωρείται δεδομένη πλέον η απόκτηση δεξιού μπακ μέσα στον Γενάρη και η «Ένωση» επεξεργάζεται τις επιλογές της. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει φυσικά τη συγκατάθεσή του να αποκτηθεί ένας δεξιός επιθιτεκογενής μπακ, καθώς στόχος είναι να γίνει η ομάδα πιο δημιουργική από τα άκρα της. Πέρα από την περίπτωση του Λεκουέ ο οποίος είναι στη λίστα, στις δύο πρώτες θέσεις είναι παίκτες με το προφίλ που αναφέρεται παραπάνω από το Γαλλικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Παουλίνιο σε λίγο καιρό θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Βασιλαντωνόπουλο δεν δείχνει να υπολογίζεται από τον Χιμένεθ, εξέλιξη που έχει σαν συνέπεια η ΑΕΚ να έχει μείνει με μόλις έναν διαθέσιμο δεξιό αμυντικό, τον Μπακάκη.

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Δανεικός στην παλιά του ομάδα ο Σαμπανάζοβιτς!

Ο 21χρονος Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς δεν υπολογίζεται εδώ και πολύ από την ΑΕΚ και πάρθηκε η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com