Πέρασε και από το Περιστέρι η ασταμάτητη Κ19 της ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Τις 8 συνεχόμενες νίκες έφτασε η Κ19 της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα της Super League Κ19.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Γενναίου Καραχάλιου επικράτησαν του Ατρομήτου με 1-0 σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδου του Ηφαίστου.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Ανδρέας Χατζηνικολάου με σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Το εν λόγω τέρμα αποδείχθηκε υπεραρκετό για να δώσει στην ΑΕΚ άλλη μια σημαντική νίκη.

- Advertisement -

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Χατζηκυριάκος (57′ Βαλκάνης), Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι, Νούλας (57′ Μούτσα) Γιαννούλης (66′ Κυρσανίδης) Βασίλας (46′ Ανδρικόπουλος) Κοντορουχάς.

 

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -