Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ / Περί αποκλειστικότητας και ”κοντής” μνήμης

Περί αποκλειστικότητας και ”κοντής” μνήμης

Επειδή πάντα θα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που σκοπό έχουν να λασπολογούν και τους χαρακτηρίζει το εφήμερο και η ”κοντή” μνήμη, θα υπενθυμίσουμε μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ είδηση που βγάλαμε την περασμένη άνοιξη (16 Απριλίου 2019) σχετικά με την επίσημη μπάλα της Super League!

Βέβαια πιο πρόσφατα, μέσα στο καλοκαίρι υπήρξε και η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του ηγέτη της Original Δημήτρη Χατζηχρήστου, την οποία επίσης δεν μπόρεσε κανείς να αμφισβητήσει! Θα μπορούσαμε να ακούσουμε κι ένα ”μπράβο” γι’αυτές τις δουλειές, αλλά το FAIR PLAY είναι άγνωστο σε αρκετούς στην εποχή των social media….

Χωρίς άλλα σχόλια παραθέτουμε στη συνέχεια το αποκλειστικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2019 στο aekpassiοn.gr και πληροφορούσαμε τους ποδοσφαιρόφιλους γενικότερα, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία η επίσημη μπάλα της Super League θα είναι της εταιρίας molten.

Mπάλες molten στη Superleague!

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: Νίκο, καλώς όρισες στο «σπίτι» σου! (ΦΩΤΟ)

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ με ανάρτηση της στα Social Media, καλωσορίζει τον Έλληνα διεθνή με μια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com