Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Περιμένει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από την Αραβία η ΑΕΚ, για να τελειώσει η μεταγραφή του Μάνταλου

Περιμένει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από την Αραβία η ΑΕΚ, για να τελειώσει η μεταγραφή του Μάνταλου

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μετακίνηση του Έλληνα διεθνή άσου στην ομάδα της Αλ Νασρ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στη μέρα.

Ουσιαστικά, για να τελειώσει το θέμα, θα πρέπει οι Άραβες να επιστρέψουν το συμφωνητικό με τις υπογραφές τους, το οποίο υπέγραψαν και έστειλαν οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”.

Επιπλέον, μαζί με το συμφωνητικό αναμένονται και τα εισιτήρια από την EMIRATES, έτσι ώστε να “πετάξει” για Ντουμπάι ο Μάνταλος, να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά της “Ένωσης”, θεωρούν ότι η υπόθεση θα τελειώσει εντός της σημερινής ημέρας, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Κοιτάζει τον Λουκάς Σάσα η ΑΕΚ

 Την περίπτωση του Λουκάς Σάσα εξετάζει η ΑΕΚ. Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φέρεται να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com