Νέος τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, θα είναι ο Μίλαν Κοσάνοβιτς.
Η ΑΕΚ κινήθηκε αστραπιαία για να αντικαταστήσει τον Γιονούς Οζμουσούλ, το συμβόλαιο του οποίου αποφασίστηκε να διακοπεί.
Η Ένωση έφερε στην Ελλάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhanball.com, για λογαριασμό της, τον Σέρβο τερματοφύλακα, Μίλαν Κοσάνοβιτς.
Ο πολύπειρος 38χρονος, ύψους 1.90, αθλητής προσγειώθηκε στη χώρα μας σήμερα (01/11) το απόγευμα και εφόσον περάσει με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
Ο Κοσάνοβιτς, που έχει αγωνιστεί σε 9 διαφορετικές χώρες (Σερβία, Νορβηγία, Γερμανία, Β. Μακεδονία, Ισπανία, Δανία, Γαλλία, Βοσνία, Ισραήλ), έχει εμπειρία από μεγάλα Πρωταθλήματα, καθώς έχει παίξει σε Μπουντεσλίγκα (Γερμανία), Ασομπάλ (Ισπανία), LNH (Γαλλία) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίες ομάδες, όπως η Μπάλινγκεν (Γερμανία), Μίντεν (Γερμανία), Βαρντάρ (Β. Μακεδονία), Φριγκορίφικος Μοράσο (Ισπανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Βίμποργκ (Δανία), Ίστρ (Γαλλία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Μέχρι πρότινος ανήκε στην ισραηλινή, Μακάμπι Ρεχόβοτ. Έχει φορέσει, επιπλέον, την φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

