Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Παίρνουν σειρά για την «Αγιά Σοφιά» 80 κομμάτια κερκίδων!

Παίρνουν σειρά για την «Αγιά Σοφιά» 80 κομμάτια κερκίδων!

Η «Αγιά Σοφιά» όσο περνάει ο καιρός, άλλο τόσο αρχίζει να παίρνει μορφή γηπέδου.

Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση των πρώτων προκατασκευασμένων κερκίδων που πήραν την θέση τους στην παλιά ΘΥΡΑ 21, με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή…

Ήδη στην παλιά ΘΥΡΑ 21 έχουν τοποθετηθεί τα πρώτα κομμάτια των προκατασκευασμένων κερκίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 80 προκατασκευασμένα κομμάτια κερκίδων είναι έτοιμα από το εργοστάσιο της Λάρισας (ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ), που έχει αναλάβει την κατασκευή τους. Η άφιξη και η τοποθέτησή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με την πορεία των εργασιών των σκυροδεμάτων. Όσο οι εργασίες θα προχωρούν τόσο θα αυξάνεται και ο ρυθμός της τοποθέτησης τους, ο οποίος μπορεί να είναι και ανά μία εβδομάδα.

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Πλάνα από τη μαγική ανέγερση (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο από τα έργα στο Ναό.  

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com