Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Παίζουν για τον τίτλο οι Παίδες του Χάντμπολ

Παίζουν για τον τίτλο οι Παίδες του Χάντμπολ

Δίνουν την μάχη για τον τίτλο του πρωταθλήματος αυτή την ώρα οι Παίδες του Χάντμπολ.

 

Μετά την επικράτηση της ομάδα Παίδων της ΑΕΚ επί του Δούκα, αγωνίζεται σήμερα (28/6 13:45) εναντίον του Φιλίππου για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Με τον τελικό να έχει ήδη ξεκινήσει στις 13:45, οι κιτρινόμαυροι Παίδες συναντούν στον τελικό τον Φίλιππο Βέροιας σε έναν τελικό που θέλουν μόνο νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο αγώνας θα διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο της Προσοτσάνης και εμείς να ευχηθούμε να τα καταφέρουν, αλλά κυρίως να τα δώσουν όλα και όπου βγει, στους πιτσιρικάδες της ομάδας μας.

Θα υπάρξει και μικρός τελικός μεταξύ Πυλαία-Δούκας, οπού θα καθορίσει την τρίτη θέση.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Φιλική νίκη για τους «Μάγκες» στο Άργος!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει τα φιλικά της προετοιμασίας, αυτή την φορά επικρατώντας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com