Πιερό: «Θέλω να προσαρμοστώ κι εγώ όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Ο επιθετικός της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις πριν την έναρξη του φιλικού του «Δικέφαλου» με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Φρανζί Πιερό μίλησε στην κάμερα του Action24 και του Athletiko.gr πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο επιθετικός από την Αϊτή τόνισε πως θέλει να προσαρμοστεί όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Φρανζί Πιερό:

- Advertisement -

Για τη συνύπαρξη με τον νέο προπονητή:

«Μόλις ήρθα εδώ, πρόκειται για έναν νέο προπονητή, θα υπάρξουν διαφορές στο σύστημα όπως είναι λογικό αλλά θα είμαστε έτοιμοι»

Αν έχει μιλήσει με τον προπονητή για τον ρόλο του:

«Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε, αυτό που έχω κάνει είναι να προσπαθήσω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, γιατί έχουν έρθει μερικά νέα παιδιά και να προσαρμοστώ κι εγώ όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -