Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ποιες τιμωρίες κυνηγάει η ΑΕΚ για Ολυμπιακό και Λάζαρο;;

Ποιες τιμωρίες κυνηγάει η ΑΕΚ για Ολυμπιακό και Λάζαρο;;

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΑΕΚ κινείτε νομικά κατά Λάζαρου και Ολυμπιακού!

Η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και θα ζητάει την τιμωρία τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει σήμερα η «LiveSport» η ΑΕΚ θα ζητήσει την τιμωρία του Λάζαρου από 4 έως 6 μήνες, την τιμωρία του Ολυμπιακού με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους και αποζημίωση περίπου 300.000 ευρώ.

Στην προσφυγή η ΑΕΚ θα καταθέσει και το συμβόλαιο που ισχυρίζεται ότι έχει υπογράψει με την Ένωση ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ θα γίνει λόγος για «παραβατική συμπεριφορά» του ποδοσφαιριστή ο οποίος από την Κυριακή βρίσκεται στο Ζέεφελντ για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις! (pic)

Ένα διαφορετικό ποστάρισμα έκανε ο αμυντικός του παοκ Φερνάντο Βαρέλα, μετά το πέρας του χθεσινού …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com