Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πιέζει ο Αρέγκι για ΑΕΚ

Πιέζει ο Αρέγκι για ΑΕΚ

Την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του έχει πάρει ο Αντριάν Αρέγκι και να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΑΕΚ, κάτι που τόνισε και στον πρόεδρο της Σαν Μαρτίν.

Σύμφωνα με την «Ωρα» ο Αργεντινός μέσος πιέζει την διοίκηση της ομάδας να ολοκληρωθεί το deal με την ΑΕΚ λέγοντάς χαρακτηριστικά:  «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Βρείτε τα μαζί της και αφήστε με να πάω», φέρεται να είπε  στον Ρομπέρτο Σάγα.

Ωστόσο για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει η ΑΕΚ να τα βρει με την Σαν Μαρτίν και η πρόταση της Ένωσης φτάνει τις 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει διαφορά 200.000 ευρώ, αλλά αυτή η απόσταση μπορεί να καλυφθεί με κάποια έξτρα προς τους Αργεντίνους, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση εξόδου της ΑΕΚ στο Champions League

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων

Ποστάρισμα πριν από λίγο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση μνήμης στο Ηρώδειο. Δείτε την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com