Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πιέζει τον Βράνιες η ΑΕΚ, κοιτάζει άλλες περιπτώσεις!

Πιέζει τον Βράνιες η ΑΕΚ, κοιτάζει άλλες περιπτώσεις!

 Η ΑΕΚ δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η Ένωση έχει ρίξει όλο το βάρος για τη θέση του στόπερ στον Όγκνιιεν Βράνιες, όμως δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό αυτό το έχουν μεταφέρει και στον ίδιο τον παίκτη όπως γράφει η σημερινή «Ώρα των Σπορ».

Αν δεν βρει άμεσα τη χρυσή τομή ο Βράνιες με την Άντερλεχτ με τη λύση του συμβολαίου του, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πάει σε άλλες λύσεις. Έχει γίνει ειδή και προεργασία από τον Ίλια Ίβιτς για να είναι έτοιμος ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στο ενδεχόμενο που δεν πάρει ο Βράνιες την ελευθέρας του από την Άντερλεχτ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία (vid)

Δείτε πλάνα από την χθεσινή επικράτηση της Ένωσης. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com