Ο Σταύρος Πήλιος μίλησε στην κάμερα της Magenta TV μετά την εκτός έδρας ήττα (5-1) της ΑΕΚ από την Μάντσεστερ Σίτι.
Για την εικόνα του ματς, τι τους μένει;
«Είμασταν ανταγωνιστικοί , κάναμε build up, είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είσαι στο 110% σε κάθε φάση. Συνεχίζουμε, ξέραμε ότι ήταν δύσκολο , ήρθαμε με το πλάνο μας, όχι να φοβηθούμε, πρεσάραμε, είναι είμαι μεγάλο το σκορ αλλά κρατάμε την προσπάθεια και προχωράμε παρακάτω».
Τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα η ΑΕΚ;
«Μετά το 3ο γκολ η ομάδα έπεσε . Κάθε φάση του αντιπάλου ήταν επικίνδυνη, θα έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγής ώστε να αποφύγουμε σίγουρα κάποια γκολ».
Για το γκολ που πέτυχε:
«Είναι σημαντικό, αλλά η ομάδα έχασε, δεν μπορώ να το χαρώ πολύ, προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος».
