Αρχικη / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πινέδα: «Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση» (vid)

Πινέδα: «Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεξικανός χαφ στο AEK TV μετά την ανάδειξη του ως MVP στην χθεσινή επικράτηση με 4-0 επί του Άρη.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αναδείχτηκε «COSMOTE MVP» στη χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ με 4-0 επί του Άρη στην “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena”.

Σε δηλώσεις του στο AEK TV ο 28χρονος χαφ επεσήμανε μεταξύ άλλων την αντίδραση που ήθελε να βγάλει ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του μετά τη βαριά ήττα (4-1) από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περί Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πινγκ πονγκ Ανδρών: Ήττα στα ντέρμπι για την ΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ανδρική ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *