Αρχικη / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Πινγκ πονγκ: Συνέχισε με νίκη με Καβάλα η ΑΕΚ

Πινγκ πονγκ: Συνέχισε με νίκη με Καβάλα η ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυρες» επιβλήθηκαν με 4-1 της Καβάλας

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό διήμερο 15-16/02 για τη γυναικεία ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι «κιτρινόμαυρες» επιβλήθηκαν με 4-1 της Καβάλας για την 11η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τις Χρίστοβα, Παπαδημητρίου και Μπαχτσεβάνη, με τις δύο πρώτες να σημειώνουν από δύο νίκες (στο δεύτερο παιχνίδι η Κανάρη αποχώρησε λόγω τραυματισμού). Η Μπαχτσεβάνη έδωσε συνολικά τρία παιχνίδια το διήμερο, αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία και ας ανήκει στις Νεάνιδες.

ΑΣΕΑ Καβάλας – ΑΕΚ 1-4
Αλεξούδη – Χρίστοβα 0-3 (02-11, 07-11, 06-11)
Κανάρη – Παπαδημητρίου 0-3 (01-11, 00-11, 00-11)
Δημητριάδη – Μπαχτσεβάνη 3-0 (11-04, 11-06, 11-06)
Αλεξούδη – Παπαδημητρίου 1-3 (06-11, 12-10, 06-11, 12-14)
Δημητριάδη – Χρίστοβα 0-3 (03-11, 04-11, 02-11)

Περί Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς

Είμαι ο Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς, γεννηθείς το 1993 και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις. Παράλληλα με την συνεργασία μου με τα Παραπολιτικά, επιθυμούσα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την μεγάλη αγάπη όλων μας, την ΑΕΚ, και έτσι θέλησα να ενταχθώ στην οικογένεια του AEKPASSION. Τους ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία και εύχομαι να δούμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές δίπλα στην ομάδα, που είναι παράλληλα και τρόπος ζωής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πόλο Γυναικών: Ήττα για την ΑΕΚ από τον ΝΟ Χανίων

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του «Δικέφαλου» ηττήθηκε με σκορ 10-17 για το παιχνίδι της 19η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *