Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πειρατές του Ονείρου: «Η επέτειός μας είναι μία συλλογική υπόσχεση για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ ΑΕΚ!»

Πειρατές του Ονείρου: «Η επέτειός μας είναι μία συλλογική υπόσχεση για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ ΑΕΚ!»

Ανακοίνωση από τους Πειρατές του Ονείρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τότε που ιδρύθηκαν, το 1993.

Διαβάστε όσα σημειώνουν:

«ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 28 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση των «Πειρατών του Ονείρου»! Η δική μας «επέτειος» δεν είναι παρά μία επιπλέον επικύρωση μέσα στο χρόνο, της συλλογικής μας υπόσχεσης για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ! Αδέρφια Πειρατές, ευχόμαστε «χρόνια μαχητικά και πειρατικά» για όσους καταλαβαίνουν…

28 χρόνια πέρασαν λοιπόν, από εκείνο το μακρινό 1993, τότε που μια παρέα αθεράπευτων ΑΕΚτζήδων, και καλών φίλων, αποφάσισε την ίδρυση του Συνδέσμου μας που έμελλε τελικά να εξελιχθεί στo πιο λατρευτό και αγαπημένο μας «βάσανο»! Με τα χρόνια, εκείνοι οι πρώτοι “Πειρατές του Ονείρου” ενισχύθηκαν και έδεσαν με τους κατοπινούς συναγωνιστές, δημιουργώντας ένα μάχιμο club στον οπαδικό χώρο της Α.Ε.Κ.

To ξεχωριστό στίγμα που εκπέμπει όλα αυτά τα χρόνια το club μας και καθόρισε τη διαφορετικότητά του, συμπυκνώνεται στo παρακάτω τρίπτυχο : Α). Στην Αντίσταση ενάντια σε κάθε μορφής “αμαρτωλά καθεστώτα” που υπονόμευαν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως Β). Στη Διαρκή Πάλη για την υπεράσπιση των ιδεολογικών χαρακτηριστικών της Α.Ε.Κ. και Γ). Στον Αγώνα για την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εγγυώνται την πρωτοκαθεδρία του δικέφαλου αετού στο αθλητικό στερέωμα…

Με σημαία την Ιδέα παλέψαμε αλλά και εξακολουθούμε να παλεύουμε για την ποιοτική αναβάθμιση του αυτόνομου πόλου κιτρινόμαυρης αναφοράς που αποτελούν οι «Πειρατές του Ονείρου» στα πλαίσια του ευρύτερου συνδεσμιακού κινήματος της Α.Ε.Κ…

Χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς αδιέξοδες και ανερμάτιστες “κινήσεις διπλωματικής τακτικής”, με τη νοοτροπία του «πειρατή» και όχι του «ραγιά» κουρσεύουμε το κιτρινόμαυρο όνειρο. Γιατί η “δική μας Α.Ε.Κ” θα παραμείνει για πάντα το πιο όμορφο και διαχρονικό όραμα που θα πλανεύει τις γνήσιες ενωσίτικες ψυχές…

Το “Πειρατικό του Ονείρου” άντεξε και χαλυβδώθηκε κόντρα σε θύελλες και τρικυμίες και συνεχίζει απτόητο το μαγικό του ταξίδι….. Η Αλήθεια και το Δίκιο ήταν πάντα ο φάρος μας γι αυτό και ο χρόνος στάθηκε σύμμαχος !

Παλιοί και νέοι “Πειρατές” παραμένουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Η συνειδητή συσπείρωσή μας στη βάση αδιαπραγμάτευτων αρχών και αξιών, το ψυχικό δέσιμο και οι σχέσεις αληθινής φιλίας και αλληλεγγύης που έχουμε οικοδομήσει μεταξύ μας ήταν, είναι και θα είναι το δικό μας “οπλοστάσιο”, η δική μας “αρματωσιά”, απέναντι στις πυρηνικές βόμβες που εξαπολύουν εναντίον μας εχθροί και άσπονδοι φίλοι.

Δεν αρνούμαστε την αυτοκριτική μας. Δεν αρνούμαστε τα λάθη, τις παραλείψεις, τα κενά και τα σφάλματά μας. Δεν αρνούμαστε ότι σε μία πορεία όσοι αγωνίζονται καθαρά και τίμια κάνουν και λάθη. Αλάνθαστοι είναι μονάχα οι παραιτημένοι. Εκείνο που αρνούμαστε να δεχθούμε είναι ότι τάχα… «πήραμε τη ζωή μας λάθος» όπως έλεγαν κάποτε κάποιοι ψευτορεαλιστές “συμβουλάτορες ”.

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ! Απλοί, ανιδιοτελείς “στρατιώτες” (ή “αντάρτες”!) της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ. Κάποιοι άλλοι (“δήθεν”) έφυγαν και λάκισαν! Ο καιρός επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές…

Μαζί με την Α.Ε.Κ μεγαλώνουμε και εμείς στο πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου. Δικαιώσεις και διαψεύσεις, έφοδοι στον ουρανό και προσγειώσεις απογοήτευσης, θέσεις και αντιθέσεις, όλα μαζί και καθένα χώρια, συνέθεσαν εντέλει την ωριμότητα και τη συνειδητοποίηση.

Και ο 29ος χρόνος, που ήδη ξεκινήσαμε να διανύουμε ως club, θα μας βρει και πάλι στις επάλξεις! Στις νέες ελπιδοφόρες εποχές που σηματοδοτούν την μεγάλη αναγέννηση της ΑΕΚ, με την ολοκλήρωση της ανοικοδόμησης του γηπέδου στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Βαστάμε δυνατοί και μάχιμοι, στα μετερίζια του διαχρονικού μας αγώνα, παλεύοντας για το τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την εδραίωση της κυριαρχίας μιας πραγματικά μεγάλης και αδούλωτης ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ Α.Ε.Κ αντάξια της περήφανης ιστορίας και του μάχιμου λαού της!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : «Κι όμως υπάρχουν άγκυρες γερά να μας κρατάνε κόντρα στα τόσα κύματα που στον χαμό μας πάνε»!».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου – Ευχάριστα τα νέα για Σιμόες

  Ο Έλληνας διεθνής παραμένει εκτός προπονήσεων  Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com