Πυριτίδου: «Στόχος μας πέρα από την νίκη να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό»

Οι δηλώσεις της 25χρονης τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της «Ένωσης» για την αναμέτρηση της ΑΕΚ εκτός έδρας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Μετά την πανηγυρική πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Γιαννιτσά όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών. Η ομάδα του Βύρωνα Παπαδόπουλου μετρά τρεις σερί νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει ως μοναδικό στόχο να τις κάνει… τέσσερις, συνεχίζοντας την πορεία της προς την είσοδο στην 4άδα του Πρωταθλήματος.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γιαννιτσών και θα μεταδοθεί από εδώ.

Η Βαρβάρα Πυριτίδου δήλωσε στο «aek.gr»: «Αυτήν την αγωνιστική έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Στόχος μας φυσικά δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά να βρει η ομάδα ρυθμό και να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς και εύχομαι ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -