Πιστή στο κυνήγι του Παναθηναϊκού, ευρεία νίκη 12-1 επί του Νέου Ικονίου.

Το απόλυτο των νικών διατήρησε η ομάδα futsal της ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος futsal Superleague, επικρατώντας και του Νέου Ικονίου με 12-1.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους κατά κράτος απ’το πρώτο λεπτό.

Το πρώτο γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ζιάκας στο 6ο λεπτό. Τα γκολ για την Ένωση ζευγάρωσε ο Θανασάι στο 11ο λεπτό.

Το Νέο Ικόνιο αντέδρασε παροδικά μειώνοντας σε 2-1, με την ομάδα της ΑΕΚ να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με τέσσερα γκολ διαφορα, γκολ που σημείωσαν ο Ντάτης(2) και ο Αρτινός για το 5-1.

- Advertisement -

Στο δεύτερο μέρος για τον δικέφαλο τα γκολ σημείωσαν ο Θανασάι (4), Δελαπόρτας, Μάντης και το σκορ έκλεισε ο Ηλιάδης.

Σκόρερς: Ζιάκας, Θανασάι (5), Ντάτης (2), Αρτινός, Δελλαπόρτας, Μάντης, Ηλιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -