Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πλάνο για restart του πρωταθλήματος στις 7 Ιουνίου, και το νέο πρωτάθλημα να ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου!

Πλάνο για restart του πρωταθλήματος στις 7 Ιουνίου, και το νέο πρωτάθλημα να ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου!

 Το νέο σχέδιο των στελεχών της Superleague, είναι να γίνει η έναρξη των play offs και των play out στις 7 Ιουνίου, η σεζόν να λήξη στο τέλος Ιουλίου, να πάνε σε μίνι διακοπές οι παίκτες και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ με τον ΕΟΔΥ η επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική της ευθεία. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι την Παρασκευή η Επιτροπή θα στείλει στη Superleague τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού. Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας (παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί), οι σύλλογοι της Superleague θα ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18 Μάη) υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος (απαιτούνται ¾ των ψήφων σύμφωνα με τον καινούριο νόμο του Υφ. Αθλητισμού).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr το πλάνο των στελεχών της Superleague είναι το εξής:

α) επανεκκίνηση των play offs από τις 7 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις

β) λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου

γ) ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων

δ) έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Superleague με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα. Σημειώνεται ότι ήδη η Superleague έχει κάνει αίτημα για εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων και το πράσινο φως αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το σερί νικών που «κυνηγάει» η ΑΕΚ!

Ένας έξτρα λόγος για νίκη στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής!  Η ΑΕΚ πέρασε «αλώβητη» και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com