Πλεύρης: «Καμία αλλαγή στα μέτρα, εξετάζεται για μετά τις 16 Ιανουαρίου»!

Απέκλεισε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας, οποιαδήποτε αλλαγή στα μέτρα για τα γήπεδα, ως τις 16 του ερχόμενου μήνα!

Ο Θανάσης Πλεύρης ήταν κατηγορηματικός, όσον αφορά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, για την πληρότητα του 10% των γηπέδων, με τη μέγιστη προσέλευση των 1.000 ατόμων, κάνοντας σαφές πως δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση μέχρι τις 16 Ιανουαρίου!

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τους φιλάθλους να κάνουν… υπομονή, ενώ πρόσθεσε πως στο διάστημα που μεσολαβεί θα συζητηθούν οι προτάσεις της Super League.

Αναλυτικά παρακάτω όσα είπε:

- Advertisement -

«Η υγειονομική κατάσταση της χώρας μάς υποχρέωσε να πάρουμε κάποια περιοριστικά μέτρα. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα ως προς τη λειτουργία, ειδικά στο ποδόσφαιρο και την Super League. Αυτό που συζητήσαμε είναι πως θα εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση για αυτό το πρώτο 15νθήμερο. Παρακολουθούμε κυρίαρχα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Όμως επειδή υπήρξαν συγκεκριμένες προτάσεις από την Super League για τρόπο λειτουργίας πρωτοκόλλου, όπου θα τηρούνται τα μέτρα και θα μπορεί να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η διαδικασία του πρωταθλήματος, δεσμεύτηκα αυτές τις προτάσεις να τις επεξεργαστούμε μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να υπάρξει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Αν το επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας εκείνο το διάστημα, βούλησή μας είναι να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα με τρόπο που θα προστατεύεται η δημόσια υγεία», τόνισε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε:

«Θεωρούμε ότι θα πρέπει οι φίλαθλοι να κάνουν μία υπομονή αυτό το 15νθήμερο, είναι πάρα πολύ σημαντική η εικόνα της χώρας στο επιδημιολογικό επίπεδο, αλλά υπάρχουν θετικές προσεγγίσεις από τη Λίγκα πως μπορεί να εφαρμοστεί ένα πρωτόκολλο και για εμβολιασμένους και με τήρηση των μέτρων και με συγκεκριμένες χωρητικότητες που θα είναι πιο ρεαλιστικό. Περιμένουμε τις προτάσεις από τη Λίγκα. Θα γίνουν παρατηρήσεις και σίγουρα μέσα στο 15νθημερο θα τα επεξεργαστούμε. Για να είμαστε ειλικρινείς. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, από την πλευρά της κυβέρνησης σε αυτό το πλαίσιο δεν θα υπάρξει αλλαγή αλλά εξετάζουμε στο βαθμό που το επιτρέπει η εικόνα της χώρας να υπάρξει αλλαγή μετά τις 16 Ιανουαρίου. Θεωρώ ότι η Λίγκα έχει ένα πλαίσιο ρεαλιστικών προτάσεων».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -