Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ποδηλασία: Πλάσαραν καλά Σκυλοδήμος και Πνευματικός

Ποδηλασία: Πλάσαραν καλά Σκυλοδήμος και Πνευματικός

Διακρίσεις για την ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Ρόδο.

Μετά τα δύο μετάλλια που έβαλαν οι Πνευματικός και Μαντάς ως Πρωταθλητής Ελλάδος και με χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, στο τμήμα ποδηλασίας της Ένωσης προστέθηκαν άλλα δύο πολύ δυναμικά πλασαρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σκυλοδήμος κατέλαβε την 9η θέση σε αγώνα 120χλμ, κάνοντας χρόνο 3:32:56 επιτυγχάνοντας την είσοδο του στην κορτφαία 10άδα της χώρας στην κατηγορία Νέων Ανδρών. Ο Πνευματικός από την άλλη έπειτα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος δοκιμάστηκε στην Αντοχή στην κατηγορία Εφήβων, με την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, καθώς έπαθε λάστιχο. Δεν τα παράτησε όμως και κατάφερε να κερδίσει μια θέση μέσα στην 20άδα συγκεκριμένα την 17η με χρόνο 2:45:43.

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

AS: «Μεγάλη επιθυμία του Αραούχο να γυρίσει στην ΑΕΚ»

 Στη μεγάλη επιθυμία του Σέρχιο Αραούχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ αναφέρονται οι Ισπανοί. Μεγάλη είναι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com