Ποδόσφαιρο Γυναικών: Η ΑΕΚ «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ένωσης επικράτησε με 2-1 του Βόλου και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν με 2-1 του Βόλου στον αγώνα ρεβάνς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δ.Γ. Αγ. Αναργύρων και τσέκαραν το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λάρσον άνοιξε το σκορ για την Ένωση με εξαιρετική προβολή στο 63′. Οι φιλοξενούμενες κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισαν στο 83′, όμως τρια λεπτά αργότερα η Χατζηνικολάου με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -