Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 14:00, στο Δ.Γ. Αγ. Αναργύρων την ομάδα του ΟΦΗ με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πριν από λίγα λεπτά μέσω σχετικής ανακοίνωσης ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς των «κιτρινόμαυρων».
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (14:00), στο Δ.Γ. Αγ. Αναργύρων.
Τα εισιτήρια (κόστος 10€) μπορείτε να τα προμηθευτείτε Πέμπτη και Παρασκευή από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) από τις 10:00 έως τις 18:00. Εφόσον υπάρξει απόθεμα εισιτηρίων, θα υπάρχει και διάθεση εισιτηρίων το Σάββατο από τις 13:00 έξω από το γήπεδο.
Φυσικά, ισχύουν κανονικά τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ALL SPORTS 2025-26.
ΟΛΟΙ δίπλα στις νταμπλούχες σε άλλη μία «μάχη» για τον τίτλο»!

