Αρχική / ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στην Εθνική Ελλάδας Χατζηχαριστού και Καπνίση

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στην Εθνική Ελλάδας Χατζηχαριστού και Καπνίση

Η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής.

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών για τους δύο πρώτους αγώνες στη νέα διοργάνωση του UEFA Women’s Nations League 2023-24 με την Πολωνία («Γ. Καμάρας», 22/09, 20:00) και τη Σερβία (Stara Pazova Sports Center, 26/09, 20:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, κάλεσε 25 αθλήτριες μεταξύ των οποίων και οι αθλήτριες της ΑΕΚ, Παναγιώτα Χατζηχαριστού και Μαρία Καπνίση.

Συγχαρητήρια, κορίτσια!

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να «ντοπάρουν» την ομάδα!

Ο κόσμος της ομάδας εξέφρασε την στήριξη του στον Αλμέιδα και τους παίκτες του. Παρά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com