Αρχική / AEKPASSION / Πόλεμος κατά της ΑΕΚ! Η ΕΠΟ ζητάει ποινή -10 στην ΑΕΚ, στο στόχαστρο ο Μελισσανίδης!

Πόλεμος κατά της ΑΕΚ! Η ΕΠΟ ζητάει ποινή -10 στην ΑΕΚ, στο στόχαστρο ο Μελισσανίδης!

Μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την ΑΕΚ κυκλοφόρησε από το πρωί όταν το ερευνητικό τμήμα της ΕΠΟ εισηγείται πως υπάρχει εμπλοκή της ΑΕΚ στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. 

Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ προσάπτει πολύ βαριές ποινές με αφορμή την υπόθεση της εμπλοκής των «κιτρινόμαυρων» στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο πόλεμος που δέχεται η ΑΕΚ είναι κατ’επανάληψη και την συγκεκριμένη φορά της προσάπτουν κάτι το οποίο ο κώδικας δεοντολογίας τιμωρεί από -6 μέχρι -10 στο πρωτάθλημα. Η έκθεση αυτή γίνεται πρόταση για ποινή αφαίρεσης έως 10 βαθμούς από την ΑΕΚ, αλλά η πρόταση δεν σταματάει εκεί καθώς εισηγείται την εσχάτη των ποινών για τρία φυσικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Πιο συγκεκριμένα γίνεται πρόταση για ιόσβιο αποκλεισμό του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, για το στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και για το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως επίσημη τοποθέτηση στους δημοσιογράφους τα παρακάτω:
 «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς», είναι η θέση που έχει ήδη δώσει στην δημοσιότητα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

”Σπορ σκορ ρεκόρ” στον ART 90,6 fm (& YouTube Tilesport TV) με aekpassion!

Συντονιστείτε και σήμερα  στις 14:30 στη ραδιοσυχνότητα του ART στους 90,6FM (& ΥouTube Tilesport TV), …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com