Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πολλές και σημαντικές μεταγραφές στην ποδηλασία!

Πολλές και σημαντικές μεταγραφές στην ποδηλασία!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έκανε μια επένδυση για το μέλλον στο άθλημα της ποδηλασίας. Με το νέο έτος η ΑΕΚ προέβη σε 13 μεταγραφές αθλητών. Με πρωταθλητές αλλά και νέους αθλητές. 

Η ενίσχυση στην Πίστα, είναι και ιστορικής σημασίας καθώς μετά από πάρα πολλά χρόνια η ΑΕΚ θα δημιουργήσει ομάδα που θα τρέξει σε πίστα και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις καθώς με τις 13 μεταγραφές πρωταθλητών και νέων αθλητών είναι πολλές οι ελπίδες για την πορεία του αθλήματος και του συλλόγου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έβγαλε και την εξής ανακοίνωση:  

Το ιστορικό τμήμα του “Δικεφάλου” συνεχίζει την ανοδική του πορεία που ως τελικό στόχο έχει την καθιέρωση στην κορυφή. Μετά τη στελέχωση του τμήματος με εξαιρετικούς γνώστες του αθλήματος, η ΑΕΚ έκανε δικούς της αθλητές που έχουν κατακτήσει Πανελλήνιες νίκες, αλλά και ελπιδοφόρους ποδηλάτες με εξαιρετικά στοιχεία που θα ενισχύσουν την “Ένωση” σε όλες τις κατηγορίες. Η ΑΕΚ ενισχύεται σημαντικά στο αγώνισμα του ΜΤΒ, ενώ παράλληλα μετά από πολλά χρόνια δυναμώνει σε επίπεδο Γυναικών.

Στους 38 φορές τροπαιούχους εντάσσονται οι:

Ηλίας Τσορτουκτσίδης – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας, Πρωταθλητής Ελλάδος ΜΤΒ Εφήβων 2017, Πρωταθλητής Ελλάδος ΜΤΒ Παίδων 2014, Πολλάκις Πρωταθλητής σε Τοπικά Πρωταθλήματα ΜΤΒ – Μεταγραφή από τον ΒΑΟ.
Νικόλαος Γεωργιάδης – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων MTB 2018, Πρωταθλητής Β. Ελλάδος Εφήβων 2019, Πρωταθλητής Β. Ελλάδος Εφήβων ΜΤΒ 2020, Μοναδικός Έλληνας Έφηβος που κατέκτησε μετάλλιο σε Διεθνείς UCI Αγώνες (Xάλκινο μετάλλιο Σαλαμίνα 2020), Ασημένιο Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Εφήβων 2019, 6η θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες 2019 – Μεταγραφή από τους Μαχητές Πεύκων.
Αναστάσιος Κεσόγλου – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Ασημένιο Μετάλλιο Σκυταλοδρομίας Εφήβων 2020, Πρωταθλητής Σκυταλοδρομίας Παίδων 2019, Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων XCO 2019, Βαλκανιονίκης Παίδων XCO 2019 – Μεταγραφή από τους Μαχητές Πεύκων.
Ελευθερία Λάβαρη – 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB 2020, Παρουσία σε Διεθνείς Αγώνες Cross Country 3 Stages σε Κω-Ναύπακτο, 5η θέση σε Διεθνείς Αγώνες στην Ιταλία το 2017 – Μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό ΑΟ.
Μυρτώ Τσέκου – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
Νικόλαος Κωσταράγκος – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
Δημοσθένης Μαγκλάρας – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
Κωνσταντίνα Σταυροπούλου – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
Γεώργιος Ζήτρος – Νέος Αθλητής
Σπύρος Παναγιωτόπουλος – Νέος Αθλητής
Αναστάσιος Πανταζής – Νέος Αθλητής
Αθηνά Σιούνα – Νέα Αθλήτρια
Ελένη Νίκα – Νέα Αθλήτρια

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εφηβική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου

 Η ομάδα Έφηβων Χάντμπολ της ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μια εύκολη νίκη Το τμήμα Έφηβων της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com