Αρχική / AEKPASSION / Πώς είναι να υπογράφεις συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Πώς είναι να υπογράφεις συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Ένα όνειρο 9 παιδιών σήμερα έγινε πραγματικότητα καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με παιδιά των ακαδημιών της να τους κάνει επίσημα επαγγελματίες.

Μια σπουδαία μέρα ξημέρωσε για 9 νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάλεσε στα γραφεία 9 ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ώστε να υπογράψουν τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια τους. Οι ίδιοι με τη σειρα τους δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που θα φοράνε τη φανέλα της Ένωσης για τα επόμενα χρόνια ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Το όνειρο κάθε παιδιού από τα 9 που έκλεισε σήμερα η Ένωση, έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα είπανε με ανάρτηση τους στα social media οι Απόστολος Χριστόπουλος, Άγγελος Αγγελόπουλος και Γιώργος Ματζουρανάκης:

Αποστόλης Χριστόπουλος:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε η στιγμή που περίμενα τόσο καιρό και αυτή δεν είναι άλλη από το να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της ΑΕΚ για την ευκαιρία και όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό. Τα καλύτερα έρχονται”

Άγγελος Αγγελόπουλος:
“Χαρούμενος για το πρώτο μου συμβόλαιο. Ευχαριστώ την οικογένεια της ΑΕΚ για τη σπουδαία ευκαιρία που μου δίνει. Τώρα ξεκίνησαν όλα.”

Γιώργος Ματζουρανάκης:
“Πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Ευχαριστώ την οικογένεια της ΑΕΚ για την ευκαιρία που μου έδωσε και όλους όσους με στηρίζουν.”

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Ο Χάρης Κοπιτσής για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ της Κυριακής (Vid)

 Ο παλαίμαχος διεθνή ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε για την 4η αγωνιστική της Super League και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com