Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ποτέ και πουθενά μόνη της!

Ποτέ και πουθενά μόνη της!

Εισιτήρια τέλος της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ!Τα 2.000 χιλίαδες εισιτήρια ήταν λίγα για την τρέλα και την αγάπη του κόσμου να ακολουθίσει την ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό της ταξίδι που ξεκινά στις 19/9 απο την Ολλανδία

Τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κυκλοφόρησαν από την εχθές, η ζήτηση και η τρέλα του κόσμου ήταν τεράστια για ένα μαγικό χαρτάκι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει φτερά ένα μεγάλο μέρος τους, από την πρώτη ημέρα διάθεσής τους.

Σήμερα το πρωί άρχισαν να διατίθενται τα εναπομείναντα εισιτήρια όπου μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίστηκαν. Από νωρίς υπήρχαν μεγάλες ουρές, με τον κόσμο να έλπιζει οτι θα προλάβει ένα εισιτήριο για να μπορέσει να συνοδέψει με την φωνή του και σε αυτό το ευρωπαϊκο ταξίδι την ΑΕΚ.

Οι παίκτες της ομάδας μας και σε αυτό το μάτς, θα έχουν την στήριξη του κόσμου που θα είναι δίπλα τους στην προσπάθεια που θα κάνουν για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Άμστερνταμ.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προκριματικά του Europa League (pic)

Στο 5ο γκρουπ θα είναι η Ένωση στην αυριανή κλήρωση του Europa League!! Mία εκ των Ουτρέχτη, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com