Ποτέ το αύριο δεν είχε μεγαλύτερη αξία!

Η «Ένωση» αφήνει πίσω της το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και επικεντρώνεται στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία θα κρίνει πολλά πριν τη Λεωφόρο.

Την Κυριακή, ο «Δικέφαλος» έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Ολυμπιακό, οδηγώντας όλους όσους διαβιούν εντός ή και γύρω από τον οργανισμό αυτό και πάλι σε ένα καθεστώς εσωστρέφειας και προσπάθειας εξεύρεσης άλλων παραγόντων για την αγωνιστική τους κατάπτωση. Πλέον, το αφήνει και αυτό πίσω του.

Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες, θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου και θα ξανασυναντηθούν. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να τελειοποιήσουν το παιχνίδι τους απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου την οποία κέρδισαν στην Τούμπα στον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος στην Τούμπα (παρά τις… εφευρέσεις του Κουλμπάκοφ). Η οποία μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς την Κυριακή έρχεται το ματς που περιμένει όλη η Ελλάδα. Αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κάτι που αξίζει να κρατήσουμε από το ματς της Κυριακής, είναι ότι η ομάδα έδειξε την κυνικότητά της ακόμη και εν τη απουσία του Σέρχιο Αραούχο. Παρά το ότι ο Αργεντινός δεν ήταν παρών, οι παίκτες του Αλμέιδα έπαιζαν λες και είχαν εμποτιστεί από το πνεύμα του. Και στο αυριανό ματς μπροστά στον κόσμο της «Ένωσης», είναι πολύ πιθανό να επιδείξουν τον ίδιο χαρακτήρα.

- Advertisement -

Υ.Γ. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με το τι κάνει και λέει όποιος ασχολείται ενεργά με τον Ολυμπιακό ή απλώς τον υποστηρίζει. Εάν δεν γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται την ήττα, δεν φταίει κανείς, παρά μόνον οι ίδιοι με όσα έχουν καλλιεργήσει στο πέρασμα των χρόνων. Αυτά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -