Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εργομετρικές εξετάσεις στα Σπάτα (vid)

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπιασαν και πάλι δουλειά στο προπονητικό κέντρο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Από σήμερα η ΑΕΚ μπαίνει στην αγωνιστική σεζόν 2024-2025 καθώς οι παίκτες έδωσαν την πρώτη τους συνάντηση στα Σπάτα όπου έκαναν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές πλην αυτών που αγωνίζονται με τις Εθνικές τους στο Euro ή το Copa America .

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ένα προπονητικό πρόγραμμα όπου οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε τρία γκρουπ με τις ώρες να είναι προγραμματισμένες για τις 9:30 τις 10.15 και τις 11.30.

Μια μέρα μετά την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

- Advertisement -

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -