Πρυτάνευσε η λογική, στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο τελικός του EHF European Cup

Το αίτημα της ΑΕΚ έγινε δεκτό κι έτσι ο πρώτος τελικός με Ίσταντς θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και διαπραγματεύσεις, υπήρξε τελικά συμφωνία για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ίσταντς, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στις 15 του μήνα και ώρα 19:00.

Αρχικά, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, αφού η «Βασίλισσα» θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Basket League, κάτι στο οποίο βρέθηκε η λύση, καθώς αν χρειαστεί να διεξαχθεί και τρίτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, αυτός θα γίνει την Κυριακή στις 16 Μαΐου.

Για την θετική κατάληξη της υπόθεσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είπε:

- Advertisement -

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα διαφημίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό χάντμπολ και την πατρίδα μας».

Η λογική λοιπόν πρυτάνευσε, η διοίκηση της ΑΕΚ δικαιώθηκε και έτσι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει ακόμα έναν τελικό της ομάδας χάντμπολ του «Δικεφάλου», έπειτα από εκείνους του 2018, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κοντραριστεί τότε με τη ρουμανική Ποτάισα Τούρντα.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -