Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Δεν εξετάζουμε την επιστροφή του Αραούχο»

Ο Άνχελ Ραμίρεθ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν ασχολείται με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Το συμβόλαιο του Αραούχο με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται και το μέλλον του ποδοσφαιριστή δεν έχει ξεκαθαρίσει. Η Ένωση φυσικά του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης εδώ και καιρό, ωστόσο ο Αργεντίνος δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του.

Τις τελευταίες ώρες ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Λας Πάλμας θα μπορούσε να κινηθεί για την επιστροφή του «Τσίνο» στα Κανάρια νησιά, όμως ο πρόεδρος του συλλόγου το διέψευσε κατηγορηματικά. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, τόνισε: «Δεν εξετάζουμε τις επιστροφές των Αραούχο, Χεσέ και Εσπόσιτο»

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -