Αρχική / AEKPASSION / Πρόεδρος Νιμ: «Ο Ελίασον δεν πωλείται»

Πρόεδρος Νιμ: «Ο Ελίασον δεν πωλείται»

Ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας Ρανί Ασάφ, με δηλώσεις που έκανε στο sport24.gr, ουσιαστικά έκλεισε την πόρτα στην ΑΕΚ για τον Σουηδό εξτρέμ.

Μετά τις συνεχείς αναφορές στο όνομα του Ελίασον, ο πρόεδρος της Νιμ έκρινε σκόπιμο να τελειώσει την όποια πιθανότητα απόκτησής του από την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δε μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες σχετικά με το ύψος των προσφορών που έχουν γίνει, αλλά είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει δύο προτάσεις για τον Ελίασον. Και οι δύο απορρίφθηκαν. Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που θα μας έκανε να αναθεωρήσουμε τη στάση μας. Και αυτό για έναν απλό λόγο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον Ελίασον. Έχουμε αποφασίσει να τον κρατήσουμε στο ρόστερ ώστε να μας ενισχύσει στην προσπάθεια επιστροφής στη Ligue 1″.

Σε διευκρινιστική ερώτηση σχετικά με το πόσο σίγουρος είναι για αυτό, δήλωσε: «Ναι, αυτό είναι κατηγορηματικό. Και δεν θα αλλάξει. Το γνωρίζει πλέον ο ποδοσφαιριστής, αλλά και νομίζω πως πλέον έχει μεταφερθεί και στην πλευρά της ΑΕΚ».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Πρώτος ο Τσούμπερ και μετά όλοι οι άλλοι

Με αφορμή τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 το aekpassion παραθέτει τη λίστα με τους σκόρερ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com