Πρόεδρος Σλάβια Σόφιας: «Πουλήσαμε τον Γκεοργίεφ στην ΑΕΚ – Το συμβόλαιό του είναι τετραετές»

Ο πρόεδρος του βουλγαρικού συλλόγου αποκάλυψε δημόσια τη μεταγραφή του 20χρονου διεθνούς στόπερ που έκλεισε στους «κιτρινόμαυρους».

Όπως διαβάσατε νωρίτερα η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με την Σλάβια Σόφιας για τον Μαρτίν Γκεοργκίεφ και το μόνο που απομένει ώστε να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή είναι οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας Ο Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ με δήλωσή του στο sportal.bg ήταν αποκαλυπτικός επιβεβαιώνοντας την μεταγραφή.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Σλάβια Σόφιας Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ:

- Advertisement -

«Ναι, πουλήσαμε τον Μάρτιν Γκεοργίεφ στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του είναι τετραετές. Ποια είναι η τιμή; Δεν είσαι από την Εθνική υπηρεσία εσόδων».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -