Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Προφητικά λόγια…

Προφητικά λόγια…

Δυο χρόνια πέρασαν και ήρθε το facebook και η Ερασμία χθες, να μου θυμίσουν τι είχα γράψει αμέσως μετά το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με τα νησιά Φερόε…. Στην Κασιμάτης….

“Αν και η στεναχώρια είναι μεγάλη, ο Αθλητισμός έτσι είναι. Όχι δάκρυα για αυτήν την ομάδα, έχει πλούτο και όλο τον χρόνο μπροστά της. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τεράστια προσπάθεια, δεν έχει σημασία που χάσαμε σήμερα. Θα κερδίσουμε την άλλη φορά, θα κερδίζουμε συνέχεια. Το μέλλον είναι δικό σας και είμαστε περήφανοι για σας. Ψηλά το κεφάλι κορίτσια και τεχνικό τιμ και όλοι όσοι είστε κοντά στην ομάδα”

Αυτά είχα γράψει τότε, διαβλέποντας την μελλοντική εξέλιξη αυτής της ομάδας, παρόλη την απογοήτευση και την στεναχώρια, εκείνης της στιγμής….. Λόγια προφητικά….

Γιατί, είναι αυτό που λέω πάντα, ακούραστα και μονότονα, όλα αυτά τα χρόνια, που ασχολούμαι με τον Αθλητισμό, σαν παράγοντας… Σε κάθε αθλήτρια και κάθε αθλητή, ανεξαρτήτου ηλικίας…

Σε κάθε προπονητή ή προπονήτρια… Σε παράγοντες και γονείς…

Ότι ο Αθλητισμός είναι δίκαιος και θέλει υπομονή…..

Μπορεί να αργήσει λίγο αλλά πάντα θα επιβραβεύσει και θα δικαιώσει στο τέλος , αυτόν που πραγματικά δουλεύει , που προσπαθεί, που δεν τα παρατάει ποτέ….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Δημάτος για Τσιγκρίνσκι: «Υπάρχουν στιγμές που επιβάλλεσαι με το επίπεδο που διαθέτεις και με την ποιότητα του χαρακτήρα σου!»

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για τον Ουκρανό στόπερ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε χθεσινές δηλώσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com