Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Προφητική φωτογραφία…

Προφητική φωτογραφία…

Αυτή την φωτογραφία, την έφτιαξα εγώ και την ανέβασα στις ιστορίες μου, στο φέισμπουκ και στο ίνσταγκραμ, το βράδυ του τελικού….

Τελείως διαισθητικά και αφού διαφάνηκε, όπως και το έγραψα δηλαδή, ότι η εφαρμογή του VAR στο τελικό, είχε θέματα, για να το πω κομψά… Πόσο μάλλον τώρα, που βγήκαν κάποιες πληροφορίες, για περίεργες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, στα στελέχη του αγώνα και μάλιστα χωρίς ενημέρωση….

Είναι εντυπωσιακό πάντως, ότι σε κάτι που λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο στο εξωτερικό και έχει τονώσει κατά πολύ, την διαιτητική αξιοπιστία, μόλις έρχεται να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, αρχίζουν τα προβλήματα…

Γιατί στην Ελλάδα, ο εμπλεκόμενος ανθρώπινος παράγοντας, στέλνει περίπατο, κάθε ίχνος αξιοπιστίας….

Μα θα μου πείτε, ότι οι Αρχιδιαιτητές είναι ξένοι, οι διαιτητές ήταν Γερμανοί και οι χειριστές του VAR, επίσης ξένοι… Ναι ρε παιδιά, αλλά δυστυχώς, σε αυτήν την χώρα, λειτουργούν με Ελληνικό τρόπο…

Δεν ξέρω τι από όλα αυτά ισχύει, πάντως για μια ακόμα φορά και σε ένα ακόμα θέμα, φαίνεται η ανημποριά και η ανικανότητα της ΕΠΟ….

VARατε όλοι λοιπόν και η φωτογραφία αποδείχτηκε προφητική…

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Έχω γίνει ζητιάνα…

Διάβασα την συνέντευξη της μητέρας της Μυρτώς, με αφορμή το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com